با روی کار آمدن یونولیت انقلابی در صنعت ساختمان سازی رخ داد که بسیار قابل توجه می باشد. یونولیت سقفی و یونولیت دیواری از جمله کاربردی ترین یونولیت های مورد استفاده می باشند از این رو بهتر است بدانید که تفاوت یونولیت سقفی و یونولیت دیواری چیست؟ آریافوم در این مقاله می خواهد شما را با جواب سوال تفاوت یونولیت سقفی و یونولیت دیواری چیست؟ آشنا سازد، پس با آریا فوم همراه باشید.
تفاوت یونولیت سقفی و یونولیت دیواری
یونولیت پلیمری است که امروزه در ساختمان سازی بسیار مورد توجه قرار گرفته است و کاربرد های منحصر به فردی دارد.
یونولیت سقفی و یونولیت دیواری کاربردی ترین نوع یونولیت است که از نظر ظاهری کاملا به هم شبیه هستند ولی از لحاظ ابعاد، مشخصات، نحوه ی ساخت و رنگ تفاوت دارند و چون در مشخصات فنی کاملا متفاوت می باشند از این رو نمی توانند به جای یکدیگر استفاده شوند، پس در زمان خرید مشخص کنید که به چه نوع یونولیتی نیاز دارید.
برای خرید یونولیت سقفی و یونولیت دیواری می توانید به سراغ آریافوم بروید و با خرید مستقیم از تولید کننده، هزینه گزاف پرداخت ننمایید و از همه مهمتر یونولیت سقفی و یونولیت دیواری را در مرغوب ترین کیفیت تهیه نمایید.
- شکل و ابعاد یونولیت سقفی و یونولیت دیواری کاملا متفاوت می باشد. یونولیت سقفی ابعاد بزرگتری داشته که در ضخامت کمی تولید می شود ولی یونولیت دیواری ابعاد کوچک و دارای ضخامت بیشتری بوده که به شکل بلوک و تیره رنگ هستند.
- کاربرد و استفاده یونولیت سقفی و یونولیت دیواری کاملا متفاوت است. یونولیت سقفی برای پوشش و عایق سازی سقف سازه استفاده می شود ولی یونولیت دیواری برای طراحی و ساخت دیوار های داخلی در ساختمان به کار برده می شوند.
- یونولیت سقفی بدون روکش و به صورت صاف بوده و خب در برابر بار و فشار تحمل کمی دارد و به صورت افقی در سازه به کار گذاشته می شود ولی یونولیت دیواری با روکش هایی چون نئوپان و گچ و … در بازار موجود می باشند و به نسبت یونولیت سقفی تحمل بار و فشار بالایی داراست.
- یونولیت سقفی و دیواری هر دو در برابر صوت و دما عایق هستند ولی یونولیت دیواری دیوار های داخلی سازه را عایق سازی می کند و یونولیت سقفی عایق نمودن سقف سازه را بر عهده دارد.
یونولیت سقفی
یونولیت سقفی نوعی از یونولیت است که برای ساخت سقف ساختمان کاربرد دارد. یونولیت چون عایق خوبی برای صوت و حرارت است با بکار رفتن در سقف سازه، سقف را نسبت به دما، حرارت و صوت و سرما عایق می کند در نتیجه به راحتی حرارت و صدا و سرما از طریق سقف ساختمان وارد و یا خارج نخواهد شد.
یونولیت سقفی اندازه و ضخامت های متفاوتی دارند و با روکش های گچ، بتون، نئوپان و … پوشانده می شوند و اینگونه از لحاظ وزنی سبک بوده و وزن سازه را کم می کنند.
کاربرد یونولیت سقفی
پوشش سقف
از یونولیت سقفی برای پوشش سقف سازه استفاده می شود که با به کار بردن این سری از یونولیت هزینه ها در سازه بسیار کم خواهد شد.
عایق کردن سقف
از یونولیت سقفی برای پوشش و عایق کاری سقف سازه استفاده می شود چرا که یونولیت سقفی در برابر حرارت و صدا عایق بسیار خوبی است و اینگونه هم از ورود و خروج صدا به داخل و بیرون جلوگیری می کند و هم اینکه سازه را عایق دما و حرارت می کند و اینگونه در مصرف انرژی جلوگیری خواهد شد.
سایر کاربرد های یونولیت سقفی
از یونولیت سقفی در موارد دیگر هم استفاده می شود مثلا از یونولیت سقفی به عنوان جداکننده بین طبقات و یا ساخت بخش های گوناگون در ساختمان های صنعتی بزرگ و یا کاربرد در سیستم های سرمایشی و گرمایشی استفاده می شود.
یونولیت دیواری
یونولیت دیواری پلیمری کاربردی است که برای ساخت دیوار های داخلی در سازه استفاده می شود. یونولیت دیواری در برابر صدا و حرارت و سرما به صورت عایق خوبی عمل می کند به طوری که با کاربرد یونولیت دیواری در دیوار ها به راحتی می توان آن ها را در برابر صدا و سرما و حرارت عایق ساخت تا صدا، حرارت و یا سرما از دیوار انتقال پیدا نکند.
یونولیت های دیواری با کاغذ دیواری و یا گچ و پلاستر به راحتی پوشش داده می شوند و اینگونه مشکلی برای پوشش دادن دیوار نخواهید داشت. یونولیت دیواری سبک بوده و وزن سازه را افزایش نمی دهد و جدای از این موارد نصب راحتی هم دارد که سریع و آسان در سازه استفاده می شود. یونولیت های دیواری جایگزین خوبی برای دیوار های کاذب، بتنی و سنگی است که بعد از نصب، سنگینی سازه را به دنبال ندارد.
کاربرد یونولیت دیواری
عایق کردن دیوار سازه
برای عایق نمودن دیوارهای سازه از یونولیت دیواری استفاده می شود که بسیار عایق خوبی در برابر صدا و حرارت است و اینگونه دیوار ها در برابر انتقال دما و صوت مقاومت شده و حرارت و صوت را انتقال نمی دهند.
ساخت دیوار های مقاوم
از یونولیت دیواری برای مقاوم سازی دیوار ها استفاده می شود و اینگونه با به کار بردن یونولیت دیواری در دیوار، جداره در برابر ضربه و فشار مقاوم خواهد شد. دیوار های سبک و مقاوم و قابل حمل به راحتی با یونولیت دیواری ساخته می شوند.
ساختن دیوار های جدا کننده
برای ساخت دیوار های داخلی و یا دیوار های جدا کننده می توان با کمترین هزینه از یونولیت دیواری استفاده کرد.
تفاوت یونولیت سقفی و یونولیت دیواری
باید بدانید که یونولیت سقفی و یونولیت دیواری هر دو از جنس پلی استایرن بوده و در سبک نمودن وزن سازه نقش اساسی را ایفا می کنند همچنین یونولیت سقفی و یونولیت دیواری هر دو عایق صوت و دما هستند که به راحتی با بکار بردن این دو یونولیت ساختمانی می توانید سازه را عایق صوت و حرارت نمایید. یونولیت سقفی و یونولیت دیواری با این همه تفاوت های اساسی دارند از این رو نمی توان این دو یونولیت را جایگزین هم نمود.
شکل و ابعاد یونولیت سقفی و یونولیت دیواری کاملا متفاوت است. یونولیت سقفی به صورت صفحه ای بوده و در ضخامت های کم و ابعاد بزرگ تولید می شوند ولی یونولیت دیواری به شکل بلوک بوده و ضخامت بیشتری داشته و همچنین در ابعاد کوچکتر تولید می شوند.
کاربرد یونولیت سقفی و یونولیت دیواری متفاوت است به طوری که یونولیت های سقفی برای ساخت سقف بوده و یونولیت های دیواری برای ساخت و استفاده در دیوار های داخلی می باشد.
یونولیت سقفی و یونولیت دیواری در نوع روکش و تحمل بار هم متفاوت هستند. یونولیت سقفی صاف و صفحه ای شکل بوده و بدون روکش تولید می شود و خب قدرت تحمل بار زیادی را ندارد و به صورت افقی در سازه به کار گذاشته می شود ولی یونولیت دیواری با روکش های مختلفی چون گچ، بتن و نئوپان و … پوشانده شده و خب قدرت تحمل بار بیشتری را دارد.
برای خرید یونولیت سقفی و یونولیت دیواری باید به سراغ عرضه کنندگان مستقیم و معتبر یونولیت بروید تا هم یونولیت مورد نیاز خود را با کیفیت عالی تهیه نمایید و هم یونولیت را با هزینه کم و بدون واسطه بخرید. آریا فوم عرضه کننده معتبری در صنعت یونولیت است که هر گونه یونولیتی بخواهید با بهترین کیفیت، در هر ابعادی که مد نظر داشته باشید موجود دارند و با خرید مستقیم از این تولید کننده می توانید هزینه گزاف به واسطه ندهید و یونولیت سقفی و یونولیت دیواری را به بهترین قیمت تهیه نمایید.